Wizz Air lansează o nouă rută

 In Kruiser

, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri, lansează o nouă rută operaţională de la la (Bergamo), începând cu 3 august 2016, potrivit unui comunicat al companiei.

 

Zborurile sunt programate miercurea şi duminica, iar preţul unui bilet valabil pentru un singur segment de zbor, cu toate taxele obligatorii incluse porneşte de la 99 lei, se arată în comunicatul remis, miercuri, AGERPRES.

 

„Acum doar două luni am anunţat prima rută de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, din Suceava, iar astăzi suntem încântaţi să adăugăm o a doua legătură directă. Odată cu noile zboruri între Suceava şi Milano Bergamo, Wizz Air îşi consolidează poziţia de operator al celor mai multe zboruri între România şi restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga ţară. Noua rută întăreşte poziţia de lider pe care WIZZ o deţine în România, iar noi ne menţinem angajamentul de a oferi cea mai bună experienţă la bord, la cele mai mici tarife, pentru clienţii noştri”, a declarat Tamara Vallois, director Comunicare la Wizz Air.

 

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 68 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 420 de rute de la 25 de baze, asigurând conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări, compania fiind aleasă de 20 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni. AGERPRES

 

 

 

Articole recente

Lasa comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Nu suntem disponibili pe moment. Puteti sa trimiteti un email si va vom contacta cat de repede posibil.

Nu poti citi? Schimba. captcha txt