Piaţa românească de combustibili pentru transportul rutier de marfă şi persoane, estimată la 2,5 miliarde de euro

 In Kruiser, Stiri

În România sunt licenţiate pentru rutier de marfă şi pasageri aproape 164.000 de vehicule comerciale de peste 3,5 tone, iar în primul trimestru din 2016 erau active 36.306 companii de transport.

 

Potrivit DKV, transportul internaţional de bunuri se situează la 65% din volumul total al transportului rutier din România, în termeni de milioane tone km, iar transportatorii internaţionali din România joacă un rol din ce în ce mai important pe piaţa europeană, cele mai populare destinaţii fiind Germania, Austria, Franţa, Luxemburg, Belgia.

 

Pe piaţa locală a cardurilor de şi serviciilor pentru transportul rutier cei mai importanţi jucători sunt DKV Euro Service, euroShell şi Eurowag.

 

– Noi reguli pentru siguranța rutieră. „Clasificarea comună a încălcărilor grave reprezintă un pas important către o mai bună aplicare și o mai bună respectare a normelor europene în vigoare” a declarat Violeta Bulc, comisar UE

 

Piaţa românească de combustibili pentru transportul rutier de marfă şi persoane, intern şi internaţional, este estimată la două miliarde de litri pe an, respectiv 2,5 miliarde euro, inclusiv taxa de drum, potrivit datelor prezentate miercuri de Robert Vass, country manager pentru România şi Ungaria la DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa.

 

 

Articole recente

Lasa comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Nu suntem disponibili pe moment. Puteti sa trimiteti un email si va vom contacta cat de repede posibil.

Nu poti citi? Schimba. captcha txt
Citate de la KruiserCitate de la Kruiser