Mercedes-Benz a înregistrat vânzări record în luna iulie

 In Kruiser, Stiri

Mercedes-Benz, divizia de lux a grupului auto german Daimler, a raportat vineri o creştere de 9,4% a livrărilor sale în iulie, datorită majorării cererii în toate regiunile, transmite Reuters.

Mercedes a vândut 163.770 autoturisme în iulie, o cifră record pentru această lună, datorită unui avans de 26,2% în China, de 6,2% în Europa şi de 3,6% în SUA.

Cele mai bine vândute modele Mercedes-Benz în iulie au fost E-Class Saloon şi Estate. Vânzările de SUV-uri Mercedes-Benz au crescut luna trecută cu 43,6%, la nivelul record de 56.297 unităţi.
Şi în primele şapte luni din acest an s-a înregistrat o creştere a livrărilor de 11,7%, la nivelul record de 1.170.389 unităţi. În perioada ianuarie-iulie 2016, vânzările Mercedes au crescut cu 32% în China şi cu 12,3% în Europa.
În primul semestru din 2016, Mercedes-Benz şi-a majorat avansul faţă de rivalul BMW, ceea ce îi permite să se apropie de obiectivul său strategic de a recâştiga poziţia de cel mai mare producător de automobile de lux, pentru prima dată după 2005.
În primele şase luni ale acestui an, livrările BMW au crescut cu 5,8%, până la 986.557 de autoturisme, comparativ cu un avans de 12%, până la 1 milion de autoturisme pentru Mercedes-Benz. La jumătatea anului, BMW era devansat de Mercedes-Benz, cu 20.262 vehicule. Pe locul al treilea se situează Audi, divizia de lux a Volkswagen AG, ale cărei livrări au crescut cu 5,6%, până la 953.200 de autoturisme.
În 2013, Daimler a inaugurat oficial, la Sebeş, România, unitatea de producţie pentru montaj cutii de viteză automate destinate autoturismelor de lux Mercedes-Benz. AGERPRES

 

 

Articole recente

Lasa comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Nu suntem disponibili pe moment. Puteti sa trimiteti un email si va vom contacta cat de repede posibil.

Nu poti citi? Schimba. captcha txt