Kruiser Story

 In Kruiser

Kruiser StoryKruiser  – Rent a car with driver a luat nastere ca urmare a deselor calatorii intreprinse cu avionul dinspre Italia catre Romania si care intotdeuna imi creeau dificultati de la debarcare si pana acasa.

In urma cu aproximativ 8 ani m-am stabilit in Italia unde am inceput o noua etapa a vietii mele:noi prietenii, stil de viata diferit, experiente de munca care m-au ajutat sa cresc, sa ma formez sa ma maturizez.

Deoarece Romania a fost si a ramas casa mea veneam des spre Romania, la inceput calatoream cu masina, dar drumul fiind extrem de obositor, 12 ore de drum dus si 12 intors de multe ori intr-un singur week-end era prea mult, astfel am inceput sa calatoresc cu avionul.Avionul mi-a dat sansa unei calatorii mult mai putin obositoare si chiar si mai putin costisitoare.

Primul inconvenient in acest mod de a calatori a fost faptul ca, cursele pe care le accesam nu ajungeau pe aeroportul din Oradea, orasul meu natal, ci ajungeau ori pe aeroportul Timisoara ori pe aeroportul Cluj Napoca ambele orase fiind la aproximativ 150 km de Oradea.

Al doilea inconvenient era faptul ca nu reuseam sa gasesc o modalitate de transport de la aeroport pana acasa, cea mai des utilizata metoda fiind ‘suna un prieten’ sau rar trenul, dar care era la ore distanta fata de ora de debarcare

Cu aceasta ocazie imi amintesc o intamplare, hazlie in acest moment, dar stresanta atunci: ajunsesem pe aeroport  pe la ora 17:15 cu o usoara intarziere (des intalnite J) si trebuia sa ajung la gara cel tarziu la ora 17:45 ca sa prind trenul.Am luat taxi-ul si va puteti inchipui ce a urmat…o cursa nebuna, deloc necunoscuta taximetristilor J la o ora de varf, doar, doar voi ajunge trenul, lucru care din fericire s-a intamplat in ultimul moment.

Revenind la idea de business pot sa spun ca toate experientele prin care am trecut m-au facut sa studiez ce anume as putea face asa incat sa muncesc atat din placere cat si intr-un mod profesionist.Cumuland exeprienta proprie cat si nevoile pietei am descoperit un segment de nisa pe care as putea sa-l ‘satisfac’ cu serviciile puse la dispozitie de mine.

Cu ‘Kruiser rent a car with driver’ puteti avea parte de un serviciu de calatorie, nu de transport pentru ca voi incerca sa personalizez ceea ce va voi livra fie ca va fi vorba despre un transfer de la aeroport, fie ca va fi vorba de inchiriere masina cu sofer.

Postari Recomandate

Lasa comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Nu suntem disponibili pe moment. Puteti sa trimiteti un email si va vom contacta cat de repede posibil.

Nu poti citi? Schimba. captcha txt
New Kruiser Video