KMG International a investit anul acesta 7 milioane de dolari în benzinăriile din România

 In Kruiser, Stiri

, prin intermediul companiei Rompetrol Downstream, a deschis două staţii noi în prima jumătate a anului şi a continuat modernizarea staţiilor existente, investiţiile de până acum fiind de peste 7 milioane dolari.

“Continuarea dezvoltării proiectelor planificate reprezintă un factor de stabilitate pe care dorim să-l păstrăm în cadrul afacerilor nostre locale, iar segmentul de distribuţie reprezintă o parte importantă datorită interacţiunii directe pe care o avem cu partenerii nostri, consumatorii. În acest moment, media zilnică a persoanelor care ne trec pragul este de aproximativ 60.000 – 80.000 de persoane. Toate măsurile luate în cadrul modernizării staţiilor ne-au asigurat o creştere a numărul persoanelor care au vizitat staţiile Rompetrol – cu 30% mai mult în luna iunie, comparativ cu începutul anului 2016. De asemenea, carburanţii produşi la Petromidia sunt foarte apreciaţi de clienţi, ceea ce înseamnă foarte mult pentru colegii nostri din rafinarie, a declarat Cătălin Dumitru, Vicepreşedinte KMG International.

Cele două staţii noi se află la Orşova, Splaiul Tufari, nr. 3 şi Sibiu, Bd. Vasile Milea, fiecare staţie având în medie 15 angajaţi. Acestea păstrează elementele definitorii ale conceptului de staţii lansat de companie la sfârşitul anului 2013, respectiv noi elemente de identitate vizuală (logo Rompetrol), cât şi reorganizarea spaţiului interior într-un stil modern, care să ofere clienţilor o experienţă plăcută şi relaxantă.

În ceea ce priveşte modernizarea staţiilor, au fost finalizate lucrările pentru 130 de staţii, din care 91 au fost modenizate în înterior având magazin Hei, iar 2 dintre staţii sunt reconstrucţii totale (Vistea – DN1, km 255, jud. Braşov), Ploieşti, sos de Centură, jud Prahova. În perioada următoare, vom finaliza în România acest program şi vom continua extinderea acestuia în ţările din regiune, unde deţinem benzinării Rompetrol – Moldova, Bulgaria şi Georgia.

În afară de facilităţile deja existente în reţeaua Rompetrol – gama Efix, serviciul de plată la pompă Fill&Go, restaurantul Hei – staţiile Rompetrol sunt prevăzute cu pompe de ultimă generaţie, iar pe baza unui sistem de iluminat interior – exterior şi de semnalistică cu tehnologie LED, consumul de energie este redus cu 20%.

În 2015, Rompetrol Downstream a plătit către bugetul de stat peste 30 de milioane lei (aproximativ 7 milioane euro), fără a include suma aferentă accizelor din carburanţi.

 

 

Articole recente

Lasa comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Nu suntem disponibili pe moment. Puteti sa trimiteti un email si va vom contacta cat de repede posibil.

Nu poti citi? Schimba. captcha txt
Citazione Benjamin Franklin