aboutKruiser21 Kruiser inchirieri masini cu sofer va ureaza bun venit!

In 2013 am pus bazele unei noi companii de transport persoane in regim de inchiriere masini cu sofer, cu o viziune noua, servicii de calitate si atentie maxima la necesitatile clientilor.
Punem la dispozitia clientilor nostri soferi in tinuta adecvata situatiei, soferi care vorbesc limba italiana la nivel avansat, mijloace de transport intretinute atat din punct de vedere tehnic cat si igienic, cu asigurare suplimentara pentru persoane si bagaje. Pentru fiecare calatorie cu noi, aveti asigurat din partea companiei : apa plata pentru fiecare pasager, materiale de lectura in lb.engleza si lb.romana si in functie de masina aleasa puteti opta si pentru conexiunea la internet wi-fi.

Kruiser va ofera urmatoarele servicii :

Inchirieri masini pentru transferuri la aeroport :

Cand veti calatori cu avionul, Kruiser va pune la dispozitie serviciul de transfer aeroport catre oricare destinatie nationala sau internationala punand accent pe confortul, linistea si siguranta dumneavoastra.

Inchiriere masini cu sofer pentru transfer in tara sau strainatate :
Urmeaza sa faceti o calatorie in interes personal sau de serviciu? Kruiser va pune la dispozitie soferi cu experienta, discreti si foarte amabili care va vor servi cu promtitudine tinand cont de exigentele dumneavoastra. Personalizarea calatoriei sta in mana dumneavoastra, incepand de la alegerea traseului, timpul stationarii si alegererea punctului final al destinatiei.

Inchiriere masini cu sofer pentru tururi turistice sau shopping (personal shopper) :

Doriti o masina confortabila si un sofer la dispozitia dumneavoastra pentru a vizita obiective turistice sau pentru a face shopping? Noi va oferim ceea ce aveti nevoie. Soferul nostru va va putea asista discret pe toata durata calatoriei, fie pentru a va ajuta la cumparaturi fiind personal shopper-ul de care aveti nevoie, fie pentru a imortaliza diferite momente printr-o fotografie. Prin partenerii nostri, agentiile de turism locale cat si cele din Italia va putem organiza tururi personalizate pentru diferite destinatii cu soferi si chiar ghizi turistici care vorbesc limba italiana.

Turism dentar si tururi personalizate pentru clientii italieni si nu numai :

La cerere pentru clientii provenienti din Italia sau din alte tari organizam sejururi in scop de tratament dentar, oferind prin partenerii nostri servicii dentare cu standarde calitative la nivel inalt cat si preturi competitive. Ne putem ocupa de tot, de la transferul de la aeroport, la rezervarea hotelului cat si transportul zilnic la stomatologul care va avea grija de zambetul dvs.

Servicii de transport business pentru companii si colaborari cu agentii de turism :

Pentru companii, Kruiser ofera servicii de transport personalizabile, special create in functie de exigentele dvs., facand  placute calatoriile personalului si a oaspetilor.

Va putem oferi urmatoarele servicii :

  • Transfer intre birou si hotel
  • Transfer la conferinte sau training-uri
  • Transfer pentru intalniri in tara sau strainatate
  • Transfer la si de la aeroport

Oferim urmatoarele beneficii:

  • Reduceri in functie de volum
  • Simplificarea procedurilor de inchiriere
  • Facturarea lunara sau bilunara
  • Flexibilitate

Inchirieri masini cu sofer pentru transport persoane cu dizabilitati :

Inca nu dispunem de un mijloc de transport special amenajat cu o rampa de ridicare pentru transportul persoanelor cu dizabilitati dar avem un mijloc de transport MicroBus foarte versatil care permite extragerea scaunelor posterioare in totalitate sau partial urmand ca scaunul persoanei cu dizabilitati sa fie ancorat la sistemul initial de prindere al scaunelor printr-un ansamblu de centuri ancorare pentru scaunul acesteia. Acest tip de serviciu este disponibil si pentru transferul la aeroport. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin formularul de contact, e-mail sau telefonic.

Printre serviciile noastre se mai numara si :

– Livrarea documentelor URGENTE si REZERVATE;

– Inchiriere masina cu sofer pentru sedinte foto, nunti, botezuri, sau diferite evenimente. La cerere punem la dispozitie si autoturisme de epoca sau limuzine si SUV-uri de lux;

– Serviciul de inchiriere Soferi, asta in cazul in care calatoriti in tara sau strainatate si doriti sa va bucurati de confortul propriului autoturism.Acest serviciu este disponibil si in varianta transfer la aeroport.

 

Pentru mai multe informatii contactati-ne sau rezervati acum călătoria dvs. cu noi!

Contact

Nu suntem disponibili pe moment. Puteti sa trimiteti un email si va vom contacta cat de repede posibil.

Nu poti citi? Schimba. captcha txt