Cât te costă să ajungi la Marea Neagră într-o oră

 In Kruiser, Stiri

Utilizatorii vor putea comanda în aplicaţie – cu o simplă apăsare de buton, vor putea ajunge din Bucureşti până la , în aproximativ o oră, anunţă compania.

Avioane Diamond DA 42 de ultimă generaţie, puse la dispoziţie de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Băneasa şi vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, lângă Constanţa, de unde va fi asigurat transportul până în Mamaia.

Costul unei curse va fi unul fix, de 500 lei de persoană. Utilizatorii noi pot câştiga un loc gratuit spre mare cu avionul, dacă în perioada 15-17 iunie îşi fac un cont Uber folosind codul UberJET25 pentru a intra în tragerea la sorţi.

“Misiunea noastră este să facem mobilitatea urbană la fel de accesibilă precum apa curentă. Și, pe parcurs, să oferim puţină magie utilizatorilor noştri. Cu UberJET poţi ajunge până la mare în doar o oră, dar, mai mult decât atât, poţi să apeşi un buton şi să comanzi o experienţă de neuitat, la înălţime”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

•    deschide aplicaţia Uber sâmbătă, 18 iunie, în intervalul 09:00-10:00
•    alege opţiunea UberJET şi comandă
•    un şofer partener Uber va prelua comanda şi te va duce la Aeroportul Băneasa, în limita locurilor disponibile. Din cauza limitărilor de greutate, nu se pot accepta bagaje mai mari de 2 kg de persoană
•    avioanele UberJET vor pleca de la Aeroportul Băneasa între 10:30 si 12:00 şi vor ateriza la Aeroportul Tuzla în aproximativ o oră de la decolare
•    Cursa spre aeroportul Băneasa şi transferul de la Aeroportul Tuzla până în Mamaia vor fi asigurate în acelaşi tarif.

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii  aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, Uber oferă o  alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban. Viziunea Uber este de a scoate  cât mai multe maşini de pe străzile oraşelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu  trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Regional Air Services este o companie aeriană înfiinţată în 1998, printre primii operatori privaţi în aviaţia românească. Compania deţine, totodată, primul aeroport cu capital integral privat din România. Acesta a ocupat în anul 2015 locul al patrulea în topul aeroporturilor din România în ceea ce priveste numărul de mişcări de aeronave (aterizări/ decolări) şi numărul 10 din 18 iîn ceea ce priveşte volumul traficului de pasageri.

 

 

Postari Recomandate

Lasa comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Nu suntem disponibili pe moment. Puteti sa trimiteti un email si va vom contacta cat de repede posibil.

Nu poti citi? Schimba. captcha txt
Citate de la Kruiser