Care este cel mai vândut brand auto de lux din lume

 In Kruiser, Stiri

 

Brandul a raportat un avans al vânzărilor pe plan global de 5,6% în mai, la 168.129 vehicule, pe piața chineză livrările înregistrând o creștere de 7,5%, la 37.487 unități. Luni, -Benz, divizia de lux a Daimler, a anunțat creșterea vânzărilor pe plan global cu 13% în mai, la nivelul record de 170.625 vehicule, după ce pe piața chineză livrările au urcat cu 39%. Audi, divizia de lux a Volkswagen, a raportat o expansiune a vânzărilor de 6,7% în mai, la 164.150 unități, în China înregistrându-se un avans de 5,5%.

 

Obiectivul strategic al Mercedes este să redevină lider mondial pe piața automobilelor de lux, o poziție pe care a pierdut-o în fața BMW în 2005, iar în 2011 a căzut pe locul al treilea, după Audi.

 

Livrările BMW au crescut în mai datorită cererii solide pentru SUV-urile X1 și X4 și pentru gama de vârf 7-Series, dar rămân în urma rivalei Mercedes – cel mai bine vândut brand de lux din lume în acest moment – datorită succesului înregistrat în China, transmit Automotive News Europe și Reuters.

 

 

Postari Recomandate

Lasa comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Nu suntem disponibili pe moment. Puteti sa trimiteti un email si va vom contacta cat de repede posibil.

Nu poti citi? Schimba. captcha txt